Alege informat – 9 sfaturi pentru inchirierea unui automobil

Lumea a intrat intr-un spatiu cibernetic unde poate zbura, gasi o informatie, cumpara o casa sau chiar inchiria o masina online la distanta unui buton. Ca si consumator trebuie sa gasesti argumente pro si contra atunci cand inchiriez o masina. www.rentacar247.net va ofera in continuare cateva sfaturi pentru momentele cand inchiriati o masina:

  1. Vizitati site-urile companiilor pentru a determina ceea ce au de oferit. Fiti atenti la preturi si facilitati.
  2. Incercati sa va inchiriati masina de la o firma apropiata de locul unde o veti folosi pentru a economisi bani.
  3. Inainde de a inchiria masina intocmiti-va o lista: ce fel de masina va doriti, cati oameni veti calatori, cate zile aveti nevoie de ea si ce dotari sa aibe.
  4. Intrebati de pachete de reducere pentru inchirierile de mai multe zile.
  5. Negociati la sange facilitatile incluse.
  6. Daca sunteti nesigur, cereti mai multe informatii cu privire la varsta masinii si kilometrajul acesteia. Daca va asteptati la vreme rea, intrebati despre cauciucuri, lanturi de zapada cat si alte echipamente adiacente.
  7. Pentru a inchiria cu usurinta o masina ar trebui sa aveti la indemana permisul de conducere, pasaportul, documente cu poza si dovada adresei de domiciliu. Intrebati si de o asigurare de calatorie sau o posibila asigurare CASCO.
  8. Verificati pretul la final si daca vi se percepe o taxa suplimentara pentru livrare/preluare masina.
  9. Si nu in ultimul rand verificati daca permisul dvs. de conducere este valid.

Sectorul de inchirieri masini in Romania este unul competitiv, de aceea majoritatea ofera reduceri, puncte bonus, cupoane, parcari gratuite si alte beneficii adiacente. Verificati toate site-urile pentru un pret optim atunci cand inchiriati o masina.

Inainte de a porni la drum cu masina inchiriata ar trebui sa studiati putin legea rutiera pentru a putea conduce in siguranta. Daca sunteti cu familia, alegeti o masina sigura dar in acelasi timp confortabila cat si incapatoare pentru ca veti avea foarte mult bagaj. Daca intentionati sa calatoriti singur sau in cuplu. atunci veti fi multumiti sa apelati la un serviciu de rent a car Sibiu de unde sa alegeti o masina compacta. Stabiliti-va dinainte nevoile pentru nu a avea suprize mai tarziu sau pentru nu a plati extra pentru ele. De asemenea, pastrati-va mereu documentele de inchiriere in masina si permisul de conducere pentru nu a avea probleme cu politia locala daca veti fi oprit in trafic. Purtati mereu la voi un telefon mobil pentru urgente sau pentru a tine legatura permanenta cu firma de inchirieriin caz de apar ceva probleme. Toate acestea fiind spuse va uram drum bun!

Inchirieri auto

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *