Rent a car

Cum sa inchiriezi o masina in Timisoara cu mai putini bani si cu mai multe avantaje

Pe piata exista multe firme de rent a car Timisoara , asa ca aveti de unde alege. Unele din aceste companii ofera mai mult, sau mai putin, in materie de beneficii si avantaje. In timp ce unele ofera discounturi mai mari, alte agentii ofera servicii luxoase in plus. Unele firme sunt pe piata de mai mult timp decat altele, de aceea e mai usor sa va puneti increderea in asemenea firme de rent a car in Timisoara. Cu toate acestea, e bine de stiut ca un pret mai ridicat nu inseamna neaparat o calitate mai buna a serviciilor. Este posibil sa fiti taxat de o suma destul de ridicata, insa sa nu primiti ceea ce ati fi asteptat, ramanand astfel dezamagit si frustrat. Deoarece pretul este un factor important in luarea unei decizii, este recomandat sa alegeti serviciile de baza in defavoarea “luxului publicizat”.Rent a car

In continuare veti gasi cateva sfaturi care sa va ajute sa inchiriati o masina platind o suma mai mica, dar obtinand mai multe beneficii:

  • navigati online, gasiti mai multe site-uri de firme de inchirieri auto si faceti comparatii intre serviciile oferite, cat si preturile afisate. Intotdeauna este benefic sa aveti mai multe oferte din care sa alegeti.
  • este mai bine daca rezervati masina pentru weekend. Aproape toate firmele de inchirieri masini au oferta atractive si prietenoase cu bugetul pentru weekend. Specialistii indeamna sa rezervati masina pentru weekend daca doriti sa faceti economie si sa obtineti servicii asa cum visati. Nu uitati insa, prea ieftin poate sa se traduca cateodata in servicii de slaba calitate, asa ca examinati site-ul fimeri cu atentie si cititi termenii si conditiile de inchiriere inainte de a face rezervarea.
  • cititi toate detaliile. Unii clienti uita sa citeasca tot ce este scris in contract, lasandu-se “furati” de peisajul complet. Din pacate, uneori, aceste “mici” detalii duc la suprize neplacute in materie de costuri. De asemena, aceste delatii va pot ajuta sa decideti care masina din parc va poate oferi cele mai multe detalii.
  • decideti-va ce anume aveti nevoie. Multe companii de rent a car ofera tot feluri de imbunatatiri si servicii extra atragatoare, dar de care nu aveti nevoie. Alegeti doar strictul necesar, nu cadeti in capcana luxului. Astfel veti obtine o oferta prietenoasa cu portofelul mai mult ca sigur.
  • evitati taxarea extra. Unele companii de rent a car Timisoara nu joaca fair-play cu clientii si aplica tot felul de extra taxe. De exemplu, se pot oferi sa va aduca masina cu plinul facut, dar pretul aplicat de ei la combustibil poate fi mai mare decat cel gasit in mod normal la benzinarie. La fel, ati putea fi taxat extra daca nu aduceti masina inapoi asa cum ati preluat-o, adica cu plinul facut. Evitati aceste capcane si pastrati-va banii pentru alte cheltuieli mai placute.

 

Uncategorized

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *