3 Indicii ca frigiderul Dvs e pe cale sa se defecteze

Multe probleme cu frigiderul pot fi rezolvate apeland o companie de reparatii de electrocasnice. Acest lucru este valabil mai ales daca aveti un frigider care are mai putin de 5 ani sau un model de congelator inferior sau superior care are mai putin de 7 ani. Dar de unde stiti cand este timpul sa apelati la profesionisti? Ei bine, exista cateva semne care arata ca frigiderul Dvs este stricat. Vreti sa stiti care sunt acestea? Continuati sa cititi pentru a afla!

1. Nu este suficient de rece

Nu simtiti frig cand deschideti frigiderul? Pachetul de unt se simte moale la atingere? Alimentele din congelator incep sa se dezghete?

Daca da, frigiderul dvs. poate avea probleme in mentinerea temperaturii corespunzatoare. Acest lucru nu numai ca poate fi costisitor – deoarece mancarea ar putea incepe sa se strice – dar poate insemna si ca veti suporta o factura de energie mai mare – daca frigiderul lucreaza in plus incercand sa-si mentina temperatura.

Asigurati-va ca sunati la o companie de reparatii de frigidere  Giurgiu imediat ce observati o scadere a temperaturii. Mentinerea frigiderului inchis pana cand il reparati este cel mai bun mod de a pastra alimentele cat mai reci si de a preveni stricarea lor.

2. Mancarea Dvs se strica rapid

Nu toate schimbarile de temperatura sunt atat de dramatice incat le puteti simti imediat ce deschideti frigiderul. Dar asta nu inseamna ca nu exista o problema.
Chiar si scaderile usoare ale temperaturii pot face ca alimentele sa se strice mai repede decat de obicei. Si atunci cand o familie medie de patru persoane cheltuieste intre  500 si 1000 de Ron pe saptamana pentru mancare, ati putea irosi multi bani.

Inainte de a arunca alimentele stricate, verificati data de expirare. Daca observati ca aruncati la gunoi mai multe alimente care nu au depasit data de expirare, luati in considerare repararea frigiderului, recomanda resursa www.reparatiifrigidere.net.

3. Se formeaza condens

Desi un pic de condens in frigider nu este o problema uriasa, nu ar trebui sa existe condens in exces. De asemenea, nu ar trebui sa existe condens pe alimente. Daca exista, este posibil ca frigiderul sa nu se raceasca corect.

Acest lucru ar putea fi din cauza unei probleme cu mecanica frigiderului, sau ar putea fi vorba de o reparatie foarte simpla – precum inlocuirea garniturii de cauciuc. De-a lungul timpului, aceasta acumuleaza crapaturi si rupturi, facand ca aerul rece sa se scurga afara cand usa este inchisa.

In timp ce inlocuirea garniturii de cauciuc a frigiderului poate parea un proiect usor, luati in considerare apelarea la un profesionist. Garnitura trebuie instalata perfect pentru a pastra tot acel aer rece.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *