4 Indicii ca poate ar trebui sa schimbati frigiderul

Mancarea dumneavoastra se distruge rapid

Un alt semn incontestabil care arata ca frigiderul dumneavoastra este pe punctul de a ceda este atunci cand observati ca mancarea incepe sa miroasa si / sau sa se strice cu cateva zile mai devreme decat in mod normal. Sau, daca puneti un bax de sase beri in frigider si observati ca dureaza pana se racesc mai mult decat de obicei.

Un frigider care are nevoie de mai mult timp sa raceasca mancarea sau care nu poate mentine temperaturile pe care ar trebui sa le aiba, foloseste mai multa energie decat ar trebui. O risipa bruta de energie, intr-adevar. Acest lucru nu inseamna doar ca cheltuiti mai mult decat ar trebui pe facturile de energie, dar si ca pierdeti banii pentru mancarea pe care trebuie sa o aruncati din cauza frigiderului dumneavoastra nesigur.

Frigiderul dumneavoastra are mai mult de 10 ani

Un frigider poate rezista oriunde intre 10 si 20 de ani, conform site-ului https://www.reparatiifrigidere.net. Cu cat unitatea dumneavoastra este mai veche, cu atat poate costa mai mult repararea acesteia. In cele din urma, costul reparatiilor va incepe sa depaseasca costul inlocuirii.

Daca frigiderul dumneavoastra are peste zece ani si are nevoie de reparatii constante, nu este o idee rea sa incepeti sa economisiti si sa cumparati unul nou. Acesta este un semn evident ca speranta sa de viata se apropie de sfarsit si poate ceda in orice moment. S-ar putea sa credeti ca cheltuiti bani inutil, dar daca luati in considerare economiile de achizitionare a unui frigider mai eficient din punct de vedere energetic, precum si cat de mult nu veti cheltui pentru reparatii, veti realiza rapid ca este o investitie inteligenta.

Aveti un frigider Side-by-side

Tipul de frigider pe care il aveti poate juca, de asemenea, un rol important in identificarea semnelor prin care va dati seama ca este timpul sa-l inlocuiti. Daca frigiderul dumneavoastra Side-by-side are mai mult de cinci ani si are nevoie de reparatii constante, este timpul sa va ganditi sa cumparati unul nou. Cel mai bine ar fi ca congelatoarele inferioare sa fie inlocuite dupa sapte ani si congelatoarele superioare defecte sa fie reparate daca au mai mult de sapte ani.

Frigiderul dumneavoastra nu este eficient din punct de vedere energetic

Daca facturile dumneavoastra de energie au fost putin mai mari in ultimul timp si utilizati in continuare aceeasi cantitate de energie de la o luna la alta, aparatele ineficiente pot fi radacina problemei dumneavoastra. Frigiderele noi de la Energy Star sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decat frigiderele mai vechi. Nu numai ca un frigider mai eficient din punct de vedere energetic este mai bun pentru portofel, ci este mai bun si pentru mediul inconjurator.

In timp ce luati in considerare noi frigidere, acordati o atentie deosebita tipului specific de frigider si caracteristicilor pe care acesta le ofera. Frigiderele cu dezghetare manuala nu folosesc la fel de multa energie ca unitatile de dezghetare automate, daca sunt intretinute bine. Un frigider cu un congelator deasupra foloseste de obicei mai putina energie decat un frigider cu un congelator in partea de jos.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *