Publicitate pentru scolile auto

5 Modalitati de publicitate online pentru scolile de soferi

Publicitatea ar trebui sa fie despre promovarea serviciilor oferite de scoala de soferi, inclusiv pregatire teoretica- in clasa si practica- in spatele volanului, condus defensiv, teste de drum cat si alte servicii conexe. In continuare am intocmit o lista despre strategiile de publicitate pe care orice scoala sau chiar instructor auto independent le poate folosi:

1. Creati un website convingator

Website-ul Dvs este foarte important pentru prima impresie, deoarece parintii si elevii vor cheltui cateva sute bune de lei pe lectiile de conducere; asadar, ei vor cauta o companie care le poate oferi un program sigur, care sa merite banii cheltuiti. Un website profesional va ajuta sa va diferentiati de competitie, si va ajuta potentialii client sa capete mai multa incredere inainte de a va angaja.

Website de instructor auto

2.Castigati clienti din Google prin optimizarea site-ului Dvs (SEO)

Prezenta website-ului Dvs pe Google la cautarea “scoala soferi + [orasul Dvs]”, precum si o varietate de termeni apropiati va aduce clientii aditionali catre afacerea Dvs prin intermediul Internetului. Cu cat veti adauga mai multi termeni la campania de optimizare si veti largi zona in care doriti sa fiti gasit, cu atat mai mult va creste traficul pe website in timp, iar acest lucru  creeaza o oportunitate de crestere pe termen lung. Importanta prezentei in cautarile online locale nu trebuie deloc sa fie subestimata.

3.Publicitate pe Facebook

Puteti gasi mai multe detalii pe acest subiect pe o multime de bloguri de marketing, dar in esenta, telul Dvs ar trebui sa fie crearea de postari concentrate pe succesul scolii de soferi, si ocazional adaugarea de promotii si grafice alternative. Pagina de Facebook a afacerii ar trebui sa aibe un buget potrivit si sa promoveze afacerea catre clientii de varsta potrivita din comunitatea Dvs (spre exemplu adolescentii). Prin Facebook, aveti oportunitatea sa informati lume noua despre serviciile Dvs, iar reclamele insotite de poza unui elev fericit care a promovat examenul de permis sunt de doua ori mai convingatoare.

4. Publicitate prin Google AdWords

Platforma de publicitate Google AdWords furnizeaza trafic imediat ca ati dat starul unei campanii, ceea ce este util in cazul in care website-ul de prezentare al scolii este situat mai in spate la cautari, la un moment dat. Insa asigurati-va ca acele cuvinte cheie pe care le selectati sunt formatate corespunzator prin:

  • (a) accent pe calitatea cuvintelor cheie si
  • (b) creare de anunturi ce sunt publicate doar in zona in care activezi. Asta pentru ca, cine cauta scola de soferi in Arad va primi doar rezultate din Arad, in timp ce cineva care cauta scoala de soferi (fara locatie) va primi rezultate posibile din toata tara, iar Dvs nu doriti sa va faceti reclama catre utilizatori din alte orase.  Publicitate pentru scolile auto

5. Activati Retargeting-ul pentru reclame

Aceasta tehnica de marketing presupune ca vizitatorii website-ului Dvs sa fie “urmariti” cu anunturi despre scoala Dvs de soferi peste tot pe Internet. Intrucat majoritatea clientilor din aceasta industrie nu stiu sa faca diferenta intre programele a doau scoli diferite, retargeting-ul – care vizeaza doar utilizatorii de Internet care au vizitat site-ul Dvs – este un mod excelent de a construi o perceptie pozitiva despre compania Dvs. Asta deoarece o firma care isi face publicitate mai mult este perceputa ca fiind mai bine calificata si mai profesionista. Aceasta concluzie a fost trasa dupa multiple studii, de aceea retargeting-ul face o treaba atat de buna in cresterea randamentului investitiilor pentru toate celelalte strategii de publicitate.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *