6 Motive pentru care sa cumperi mobila second-hand pentru holul casei tale

Atunci cand iti alegi mobilierul pentru locuinta ta trebuie sa acorzi un nivel de atentie ridicat, asa incat aspectul estetic sa ramana unul placut. Multe persoane cauta luni de zile piese de mobilier in magazinele de specialitate, dar nu gasesc nimic care sa le placa. Pe de alta parte, atunci cand optezi pentru mobilier second-hand ai sansa de a achizitiona obiecte foarte calitative, la preturi extrem de reduse.

Uite 6 motive pentru care sa cumperi mobila second-hand pentru holul casei tale:

1. Gasesti modele unice

In cazul in care esti pasionat de mobilierul elegant sau pur si simplu vrei ceva unic, probabil ca vizita intr-un maagazin de mobila second Bacau este alegerea potrivita. Desigur, este important ca ceea ce alegi sa se potriveasca cu stilul locuintei. Multe dintre modelele pe care le vei gasi la magazinele de acest tip nu mai exista pe piata sau au fost vandute intr-un numar limitat. Asadar, ai ocazia sa cumperi piese pe care altii nu vor mai avea unde sa le gaseasca.

2. Ai posibilitatea de a personaliza mobilierul

Toate obiectele de mobilier second-hand pe care le cumperi pot fi personalizate cu usurinta prin restaurare. Astfel, cu siguranta vei obtine o piesa unicat pe care nimeni in lume nu o mai are, exact dupa gusturile tale. Tot ceea ce ai nevoie este o imaginatie bogata si un specialist care sa revopseasca sau sa retapiteze mobilierul tau. Chiar daca vorbim despre mobilierul care se monteaza in holul unei case, astfel de piese pot fi folosite cu succes si intr-o cladire de birorui sau intr-un restaurant. Cu siguranta aspectul estetic se va schimba in mod semnificativ, iar decorul va fi unul unic.

3. Un numar mare de alegeri clasice

Daca esti pasionat de piesele de mobilier clasice, magazinele second-hand sunt locul ideal in care sa le gasesti. In magazinele care comercializeaza mobilier nou este aproape imposibil sa gasesti produse vintage. Piesele foarte vechi, construite din lemn masiv sau sculptat spre exemplu au un design deosebit, ce nu mai este egalat in zilele noastre.

4. Transportul este asigurat

Una dintre cele mai mari dificultati de care te lovesti cand cumperi mobila este transportul. Cu toate acestea, multe magazine de mobilier second-hand ofera transport pentru mobilierul cumparat, si nici nu trebuie sa mai pierzi timpul cu montarea acestuia, indica www.mobila-second-hand.ro. Desigur, este indicat sa te informezi asupra acestui fapt inainte de a face achizitia.

5. Obiecte de epoca

Majoritatea obiectelor de epoca sunt de provenienta europeana, in special din Vestul Europei. In mod clar, produsele destinate acestor tari sunt mult mai calitative decat cele pe care le gasim la noi in tara. Astfel, ai ocazia sa cumperi obiecte de epoca, de o calitate incontestabila.

6. Preturi foarte accesibile

Pretul mobilierului a crescut in mod semnificativ in ultimii ani, iar achizitionarea unor piese noi poate sa depaseasca cu mult bugetul pe care ti l-ai propus. Totusi, cand vine vorba de mobilier second-hand vei avea ocazia sa realizezi economii considerabile. In general, daca cauti atent si negociezi pretul, ai sansa sa cumperi mobilier chiar si cu 50% mai ieftin decat ai reusi intr-un magazin de specialitate.

Mobilierul pentru hol este o componenta foarte important in orice locuinta, deoarece este primul lucru pe care il vede orice persoana care intra in casa. Astfel, trebuie sa te asiguri ca alegi componente elegante, care sa se potriveasca cu stilul casei. Piesele vechi, care au un nivel de eleganta ridicat sunt probabil cea mai buna alegere in acest sens, indiferent daca esti colectionar sau doar vrei un mobilier frumos.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *