9 pasi pentru a-ti curata biroul de inchirieri auto in doar 15 minute

Inca nu v-ati gasit curajul sa va despartiti de lucrurile stricate, de carnetele vechi si de pixurile ramase fara pasta, inseamna ca la biroul dumneavoastra din compania de inchirieri auto e nevoie de o curatenie zdravana. aca simti ca tu nu faci fata, poti apela la un profesionist in curatenie gasit pe acest website.

Tot ce e de facut este sa va ocupati de fiecare lucru in parte. Veti observa ca daca veti face asta, atunci curatenia pentru biroul dumneavoastra va fi ceva floare la ureche.

  1. Scapati de toate hartiile inutile. Organizati-va chitantele si aruncati tot ceea ce aaveti deja in computer. Pastrati doar hartiile care contin doar informatiile importante.
  2. Pixuri – Mai mult ca sigur ca aveti stranse o gramada de pixuri pe birou, iar majoritatea acestora nu mai scriu sau nu va mai place felul in care acestea scriu. Verificati pixurile care mai merg si scapati de cele inutile. Daca aveti stilouri cu o valoare emotionala, pastrati-le, pentru ca ele pot fi oricand umplute cu cerneala si refolosite.
  3. Agrafe de hartie – Sigur n-ati mai folosit de foarte mult timp o agrafa de hartie. Atunci, aruncati-le ori oferiti-le unei persoane caruia ele chiar ii folosesc.
  4. Praf – Daca ati avut situatia unui birou acoperit de multe documente inutile, atunci sigur praful nu a putut sa fie sters corect. Solutia cea mai buna pentru a va curata biroul e sa il stergeti cu niste servetele umede. Stergeti de cateva ori cu ele biroul si veti vedea ca acesta va fi perfect curat.
  5. Cartile de vizita, jucariile – Analizati cu atentie jucariile aflate in biroul dumneavoastra de inchirieri auto. Sunt obiecte pe care le-ati primit cadou sau gratis, la seminare. Faceti acelasi lucru cu cartile de vizita detinute. Pastrati doar lucrurile acelea de care v-ati atasat si care credeti ca va vor mai fi folositoare.
  6. Hardware – Atat calculatorul cat si imprimanta sunt aparatele principale de pe un birou. Nu le lasati sa adune praful. Curatati-le periodic, stergeti calculatorul si imprimanta sa cu servetele umede care contin alcool. Pentru tastatura e bine sa folositi un spray special cu care se inlatura mizeria acumulata. Totul se poate face prin simpla insuflare cu un jet de aer imbuteliat directionat pe taste si printre ele.
  7. Dezinfectati biroul – Un birou stralucind de curatenie va tine la mare distanta microbii. Puteti folosi servetelele antibacteriene – perfecte pentru a va dezinfecta biroul dar nici nu trebuie sa aveti vreo bataie de cap cand curatati.
  8. Cumparati-va numai strictul necesar la biroul dumneavoastra de inchirieri auto. Sa stiti ca nu trebuie sa folositi fiecare culoare existenta in fiecare marker sau pix. Astfel veti reusi sa va mentineti biroul organizat.
  9. Aruncati gustarile pe care le-ati adunat in rollbox sau pe birou. Acest lucru nu se aplica insa pentru gustarile intacte, doar pentru cele desfacute si uitate timp indelungat.
Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *