Avantajele oferite de proprietatile inchiriate in regim hotelier

Inchirierile in regim hotelier sunt alese de multi investitori pentru avantajele lor, mai ales in zone turistice cu atractie de vreme calda, caile navigabile frumoase, scena culinara vibranta si unica, sau plaje renumite.

Iata cateva avantaje pentru care merita sa luati in calul inchirierea unei locuinte in regim hotelier:

Intretinere sporita

Cu o schimbare mai frecventa a chiriasilor, acest tip de business are nevoie intretinere regulata, la nivel profesional, pe o baza mult mai consecventa decat la chiriile pe termen lung. Proprietatile trebuie sa fie curatate la intervale de timp mici, iar reparatiile minore trebuie abordate aproape imediat dupa ce un chirias evacueaza, inainte ca urmatorul chirias sa ocupe spatiul.

Preturi flexibile

Cea mai veche lege a economiei se aplica chiar mai mult inchirierilor in regim hotelier decat chiriilor pe termen lung – este vorba de cerere si oferta. aminteste www.regimhotelier.net. De exemplu, daca locuinta pe care o oferiti Dvs este intr-o zona de litoral, cererea poate creste in perioadele mai calde ale anului, permitandu-va sa solicitati un tarif mult mai mult decat atunci cand vremea este mai putin favorabila pentru ca turistii sa se bucure de plaja.

Potential de venit mai mare

Evident, inchirierea in regim hotelier poate crea venituri substantiale in comparatie cu costurile de intretinere si gestiune ale proprietatii. O locuinta care este inchiriata in regim hotelier in Arad care poate aduce 250 de Euro pe luna ca inchiriere pe termen lung poate aduce pana la 1250 de Euro inchiriata in regim hotelier. In zonele de vacanta care sunt populare in randul turistilor, aceasta suma poate creste chiar si mai mult.

Utilizare la discretia proprietarului

Detinatorul poate decide oricand sa scoata de la inchirierea proprietatea – cand doreste, mai ales daca aceasta este situata intr-o zona de vacanta, si planuieste si el sa se bucure de o pauza. Puteti decide sa va inchiriati proprietatea de vacanta pentru intregul an, cu exceptia celor doua saptamani din sezonul de varf, cand dvs. si cei dragi din familie sau prietenii va puteti bucura de spatiul respectiv.

La fel ca multe decizii de investitii, nu exista un raspuns corect sau gresit la intrebarea daca inchirierile pe termen lung sau in regim hotelier sunt decizia cea mai buna pentru dvs. Depinde in intregime de modul in care va simtiti cu privire la riscul / recompensa unui potential de venit mai mare versus un risc mai mic, un venit mai constant, precum si de timpul, efortul si banii pe care sunteti dispus sa ii depuneti pentru mentinerea proprietatii intretinute si ocupate.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *