Care sunt diferentele dintre un tractor de gazon si un tractor de gradina?

Daca aveti nevoie de o masina de tuns iarba, este posibil sa nu stiti ce sa cautati. Exista in principiu doua tipuri de masini de tuns iarba: tractoare de gazon si tractoare de gradina. Pentru a decide care este cea mai buna pentru dvs., trebuie mai intai sa cunoasteti diferenta dintre cele doua. In acest ghid, vom vorbi despre unele dintre principalele diferente dintre tractoarele de gazon si cele de gradina: marimea, functia, puterea si costul.

Marimea:

Pentru ochi neinstruiti, un tractor de gazon si un tractor de gradina pot parea exact aceleasi. Cu toate acestea, cei de la website-ul www.tractoraseonline ne informeaza ca ele sunt foarte asemanatoare. Cu toate acestea, una dintre cele mai evidente diferente vizibile este ca tractoarele de gradina tind sa fie mai mari decat tractoarele pentru gazon. In general, tractoarele de gradina au motoare si transmisii mai mari, mai puternice – ceea ce inseamna ca acestea necesita o carcasa mai mare pentru a tine componentele mai mari. De asemenea, tractoarele de gradina sunt adesea folosite pentru sarcini mai grele, cum ar fi remorcarea materialelor, ceea ce inseamna ca acestea tind sa cantareasca mai mult.

Deoarece tractoarele de gradina sunt concepute pentru a manevra atasamente grele, au si roti din spate mai mari decat tractoarele de gazon. Dar acest lucru inseamna, de asemenea, ca tractoarele de gazon au o manevrabilitate mai buna in jurul unor intoarceri si obstacole stranse.

  • Tractoarele de gradina cantaresc mai mult, ceea ce inseamna ca acestea sunt mai bune la manipularea terenului deluros.
  • Tractoarele cu gazon au roti de antrenare mai mici pentru o manevrabilitate mai buna.
  • Tractoarele de gradina sunt de obicei mai mari, mai rezistente si mai grele decat tractoarele pentru gazon.

Funcţie:

Atunci cand faceti cumparaturi pentru un tractor, intrebarea principala pe care trebuie sa va intrebati este: „Pentru ce va veti folosi tractorul?” Cea mai mare diferenta intre tractoarele de gazon si tractoarele de gradina este functia dorita.

Tractoarele de gradina tind sa fie mai robuste si mai grele. Din cauza aceasta, ele sunt excelente pentru transportul de materiale si atasarea utilajelor. Nu numai ca tractoarele de gradina pot cosi o peluza, dar pot fi folosite si pentru deplasarea zapezii, pana la o gradina, pentru a va fertiliza curtea si multe altele. Pe de alta parte, tractoarele de gazon sunt limitate in utilizarea lor.

  • Tractoarele pentru gradina sunt concepute pentru a trata o mare varietate de dispozitive atasate.
  • Tractoarele pentru gradina au o constructie mai puternica, pentru o masina mai versatila.
Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *