Care sunt printre cele mai profitabile metale din deseuri metalice?

Cupru

Se stie ca cuprul primeste intotdeauna un pret bun ca deseu – de aceea este furat atat de des. Nu recomandam absolut deloc furarea firelor de cupru, deoarece nu este doar ilegala, ci si extrem de periculoasa, dar daca mai aveti fire sau tevi de cupru ramase dintr-o instalatie sanitara sau electrica, atunci ar trebui sa le aduceti cu siguranta la un centru de colectare a deseurilor metalice. Cazanele vechi si jgheaburile de constructie sunt adesea din cupru, in timp ce firele de cupru pot fi gasite oriunde, de la masini de spalat la masini de spalat vase, camere, blendere, computere si multe altele. Daca nu puteti revinde aceste lucruri, atunci le puteti desface pentru a cauta orice deseuri care pot fi vandute. Este intotdeauna o idee buna, inainte de a scapa de ele definitiv.

Otel

Atat de multe articole contin otel, ceea ce le face perfecte pentru un centru de fier vechi. Scarile vechi, umerasele, grinzile si tevile, toate ar putea contine otel. Asa cum am mentionat mai devreme, tineti cont de otelul inoxidabil mai valoros, in special din bucatarie – echipamentele de catering, tacamurile vechi si chiar parti ale frigiderelor vechi ar putea merita casate. Balustradele si blaturile din cladirile mai moderne ar putea fi, de asemenea, din otel inoxidabil.

Plumb

Plumbul nu este nici pe departe atat de comun pe cat a fost odata din cauza riscurilor pentru sanatate pe care le implica. Cu toate acestea, bateriile mai mari, in special bateriile auto, contin in continuare plumb. Conductele vechi din plumb – desi speram ca au fost indepartate de mult – pot fi inca pandite in subsoluri. Greutatile de plumb sunt un alt obiect de uz casnic care ar putea sa va aduca profit si merita sa fie casat, sunt de parere cei de la www.fier-vechi.net.

Titan

Titanul nu este la fel de normal, dar electronicile poate contine acest metal usor, dar foarte puternic. Proprietatile sale semnifica, de asemenea, ca este utilizat in mod regulat pentru echipamente sportive, cum ar fi biciclete sau crose de golf. Daca nu pot fi vandute asa cum sunt, este posibil sa merite casarea!

Alama

Ai o multime de trompete vechi in jurul tau? In caz contrar, robinetele, accesoriile pentru lampi si clantele usilor pot fi facute din alama – in special la capatul mai decorativ al spectrului. Alama este adesea folosita in componentele sanitare – s-ar putea sa descoperiti ca unele dintre corpurile de iluminat care leaga lucruri precum masinile de spalat vase de tevi sunt din alama. Rulmentii si rotile dintate mecanice ar putea fi, de asemenea, din alama.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *