www.salinunta.net

Cum putem sa ne asiguram ca vom avea o nunta cat mai reusita?

Cand va planificati nunta, exista lucruri pe care ar fi bine sa le cunoasteti, si lucruri pe care este obligatoriu sa le cunoasteti – sfaturi atat de esentiale incat orice mireasa care are norocul sa le auda se va gandi: “Ma bucur ca cineva mi-a spus asta!” Indiferent daca va intrebati de este ceva ce v-a scapat, sau chiar daca aveti totul sub control, cititi urmatoarele sfaturi care v-ar putea ajuta:

Oaspetii sunt pe primul loc

Luati in considerare numarul aproximativ al oaspetilor pe care ii veti invita inainte de a va stabili la o locatie. Acest lucru va va asigura un spatiu suficient pentru toti participantii. Ca o regula de baza, asigurati 2-3 metri patrati pentru fiecare oaspete. Acest lucru poate parea destul de mult, dar nu este daca luati in considerare spatiul de care veti avea nevoie pentru mese, chelnerii plini de viata, trupa si un ring de dans.

www.salinunta.net

Verificati daca exista alte evenimente ce v-ar putea incurca

Verificati daca la data in care ati planificat nunta exista alte evenimente in apropierea locului respectiv: cum ar fi o conferinta comerciala, o strangere de fonduri sau alt eveniment local care ar putea afecta traficul si disponibilitatea camerelor de hotel.

Ascultati-o pe Mama Natura

Tineti seama de vreme si de alte potentiale deranjamente. Oaspetii au tendinta sa plece mai devreme din corturi supraincalzite de soarele verii si camere reci aflate la mansarda unor localuri pe timpul iernii. Gandaci, muste, lacuste si tantari, de asemenea, roiesc in anumite zone in anumite sezoane ale anului. Luati in considerare contractarea unor servicii ale firmelor de combatere a daunatorilor pentru a atenua problema sau folositi substante pentru indepartarea acestora.

Verificati-va creditul

Profitati de costul ridicat al nuntii si inscrieti-va pentru un card de credit cu un program de recompense. Indiferent daca aveti de achitat bilete de zbor sau cumparaturi costisitoare, consolidarea tuturor achizitiilor legate de nunta pe acest card va va ajuta sa acumulati mii de puncte de recompensa (care ar putea fi folosite pentru luna de miere).

Mergeti inainte

Lasati un vanzator sa va duca la altul. Fotograful dumneavoastra de nunta va poate recomanda un furnizor de aranjamente florale iar managerul locatiei ar trebui sa stie care trupa de muzica aduce invitatii pe ringul de dans cel mai des.

Verificati lista de invitati

Cea mai usoara modalitate de a reduce cheltuielile unei nunti ? Taiati din lista de oaspeti. Amintiti-va, jumatate din cheltuielile dumneavoastra de nunta merg pentru a achita masa oaspetilor vostri. Daca va costa 150 de lei de persoana, eliminarea unei mese de 10 va poate economisi 1500 de lei.

Cereti si ati putea primi

Solicitati o ora suplimentara pentru cocktailuri sau pentru formatia dumneavoastra inainte de a urma planul original de nunta. Majoritatea furnizorilor ar prefera mai degraba rezervarea si banii platiti in avans (ceea ce ar putea sa va scape de ei). Mai tarziu, insa, pot fi mai putin inclinati sa va satisfaca cerintele la jumatatea drumului.

Planificati meniurile

O alta cheltuiala neprevazuta? Hraniti si personalul care se ocupa de nunta dumneavoastra. Inainte de a semna contractele, asigurati-va ca nu vi se cere sa oferiti aceleasi mese si angajatilor. In caz contrar, ati putea plati 20 de meniuri suplimentare. Alegeti un meniu mai putin costisitor (dar la fel de consistent) pentru respectivii angajati. Va trebui sa informati cateter-ul dumneavoastra cu cateva zile inainte de nunta cate meniuri suplimentare pentru angajati va avea de pregatit (nu uitati asistentii de fotografie si trupele de muzica) si ce doriti ca acesta sa le serveasca.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *