De ce isi fac oamenii tatuaje?

Ai avut vreodata dorinta de a-ti face un tatuaj? Nu. Nu-ti plac? Ei bine, te-ai intrebat vreodata de ce alti oameni decid sa-si faca tatuaje pe corp? Ei bine, crezi sau nu, exista o multitudine de motive pentru care oamenii decid sa-si faca tatuaje. Am gasit o multime de motive in spatele acestei intrebari, iar acest articol prezinta 4 dintre ele:

1. Exprimarea personalitatii

Oamenii vad tatuajele ca pe o forma de auto-exprimare, sau un cuvant mai bun, arta. Corpul lor este panza, iar tatuajele permanente de pe ele sunt arta. Cea mai buna parte a tatuajelor si a folosirii corpului ca o forma de prezentare de arta este ca tatuajele nu trebuie sa fie consecvente in ceea ce priveste tema, desi si aceasta posibilitate ramane valabila.

De obicei, atunci cand oamenii decid sa-si faca tatuaje de-a lungul timpului, intentia lor este ca acestea sa fie expresive, dar coerenta nu este de obicei scopul. Ceea ce face tatuajele o forma de arta este faptul ca fiecare din ele are o povesti diferita, memorabila – ceea ce creaza frumusete in arta, sunt de opinie cei de la www.salon-tatuaje.ro. Asadar, daca va este greu sa va exprimati verbal sau emotional, veti avea tatuajele pe care sa va bazati atunci cand doriti sa initiati o conversatie.

2. Omagiu persoanei iubite

De multe ori, un tatuaj poate fi folosit ca o modalitate de a aduce un omagiu unei persoane dragi, ca o modalitate de a-l pastra in amintiri. Tatuajele sunt permanente, asa ca tatuarea zilei de nastere sau a anului mortii unei persoane dragi este o modalitate excelenta de a va pastra amintirile vii, si de a avea ceva la care sa priviti inapoi.

In multe ocazii, probabil ca ati vazut un prieten, o familie sau cineva afisand la intamplare un tatuaj cu numele copilului sau al sotului lor. Acest lucru nu este numai pentru ca toata lumea sa poata vedea cat de mult inseamna acea persoana pentru respectivul, ci sa ii arate persoanei ca si-a facut tatuajul pentru cat de mult inseamna pentru ea.

3. Pentru a onora cultura

In timp ce pentru unii tatuajele pot parea injositoare si nepotrivite, ele fac parte din alte culturi, explica proprietarul unui centru de tatuaj Bistrita. Datand din vremurile egiptene, tatuajele erau un simbol al vindecarii. In cultura americana, tatuajele au fost un mare nu-nu pentru o lunga perioada de timp, dar in tari precum Japonia si India, religii precum budismul imbratiseaza tatuajele din motive culturale. Deci, pentru a-si onora cultura, acei oameni vor face tatuaje ca parte a traditiei lor culturale.

4. Decizie de moment

Pentru unele persoane, realizarea unui tatuaj probabil ca nu a fost in plan, dar s-a concretizat intr-un de impuls de moment. Astfeld e cazuri pot aparea ca urmare a unei nopti in stare de ebrietate, sau sub actiunea oricarei alt tip de substante. De obicei, cei care decid sa-si faca un tatuaj din impuls, probabil ca il vor regreta imediat dupa ce l-au realizat, sau poate mai tarziu – din cauza ca nu a fost planificat. Cu toate acestea, sa faci un tatuaj din impuls nu trebuie sa se termine cu un regret si, in schimb, ceva cu care persoana sa se obisnuiasca, care sa-i aduca incredere, si pe care sa doreasca sa-l afiseze.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *