Idei de promovare pentru o firma de montaj aer conditionat

Doua carti de vizita

Una dintre cele mai usoare si mai ieftine modalitati de promovare a companiei dvs. de reparare a sistemelor de incalzire, vetilatie sau aer conditionat, sau a afacerii dvs. de reparare a electrocasnicelor, este prin utilizarea cartilor de vizita atractive. Trebuie sa aveti doua tipuri de carduri, unul pe care il dati in scopuri de identificare corporativa si de retea si celalalt in scopuri publicitare. Trebuie sa aveti cardul la dvs. tot timpul; nu stiti niciodata cand s-ar putea sa dati peste cineva care are nevoie de serviciul dvs.

Blogging

Exista mai multe site-uri de blog pe care le puteti folosi pentru a va promova afacerea. Nu trebuie sa fiti expert in calculatoare pentru a utiliza aceste site-uri. Cand incepeti blogul, luati ceva timp pentru a citi blogul concurentilor. Acest lucru va va oferi o idee despre reclamele pe care le puteti utiliza pentru a va promova afacerea pe blog.

Creati un site web

Daca puteti face o mica investitie pentru a va promova compania de instalare aer conditionat Braila sau afacerea cu reparatii de electrocasnice, ar trebui sa va creati propriul site web. Va puteti crea propriul site singur sau puteti primi ajutor de la profesionisti. De exemplu, daca nu stiti cum sa creati pagini ale site-ului dvs., puteti obtine sabloane de site-uri web pentru mai putin de 50 USD. Utilizarea acestor sabloane este usoara si nu trebuie sa aveti cunostinte tehnice pentru a le utiliza.

Publicitate online

Pentru a va promova site-ul web, puteti utiliza plata pe clic sau orice alt serviciu de publicitate online. Puteti incepe prin a face o mica investitie in aceste campanii publicitare. Verificati veniturile pe care le puteti genera pentru fiecare leu pe care il puteti investi in aceste servicii de publicitate online si alegeti un serviciu care sa va ofere cel mai bun randament al investitiei.

Alternativ, puteti utiliza Search Engine Optimization pentru a va promova compania de reparatii a aparatelor de incalzire si racire sau afacerea de reparatii de aparate casnice. Intr-un studiu, s-a constatat ca clientii care viziteaza site-uri web prin intermediul motoarelor de cautare au o rata excelenta de conversie. Deci, asigurati-va ca pastrati o parte din bugetul dvs. de publicitate online pentru SEO.

Radio si televiziune

Multe companii de reparare a sistemelor de incalzire, vetilatie sau aer conditionat si companii de reparatii de aparate casnice utilizeaza radio si televiziunea pentru a-si promova afacerea. Utilizarea radioului sau a televiziunii poate fi costisitoare. Ar trebui sa le folositi numai daca aveti un buget imens de marketing. De asemenea, reclamele radio si de televiziune necesita abilitati profesionale pentru montare, scenariu, inregistrare si editare.

“De la unul la altul”

Una dintre cele mai bune surse de publicitate este prin trimiteri personale si “de la unul la altul”. Majoritatea oamenilor apeleaza la persoanele pe care le cunosc pentru recomandari despre companiile de reparatii de aer conditionat si serviciile de reparare a electrocasnicelor. Asigurati-va ca informati clientii, prietenii si membrii familiei dvs. existenti despre afacerea dvs. si implicati-i pentru a va ajuta sa raspanditi vestea.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *