Polish auto ieftin – De ce instrumente avem nevoie

Un polish auto ieftin este benefic nu numai pentru masina ta, dar si pentru tine. Gandeste-te doar: cu un polish auto ieftin, masina ta va arata ca si cum doar ce a iesit de pe linia de asamblare, iar oamenii vor crede ca iti permiti luxul de a cumpara tot timpul masini noi sau ca stii foarte bine cum sa iti ingrijesti masina.

Majoritatea oamenilor nu se obosesc sa apeleze la un serviciu de polish auto ieftin, mult mai putin sa isi spele masina, pentru ca munca acesta presupune efort si sudoare. Cu toate acestea, cei care apeleaza la acest serviciu pentru masinile lor, recunosc sentimentul de a-si vedea masinile lustruite ca fiind ceva pretios.

Desigur, vei avea nevoie de diferite produse pentru a-ti lustrui masin. Daca te aventurezi la piata in cautarea produselor necesare, vei fi uimit de diversitatea produselor pe care le poti folosi in acest scop. Unele vin in forma lichida, unele vin in forma de pasta, in timp ce altele vin la un pachet ce contine doua sau mai multe produse utilizabile pentru a-ti face masina sa arate ca noua. Oricum, nu trebuie decat sa gasesti produsele ideale pentru masina ta. Dar asigura-te ca citesti etichetele. Exista unele produse care nu se potrivesc bine pentru masina ta sau exista produse care au nevoie de o anumita temperatura pentru a le folosi.

Daca vrei ca masina ta sa capete un aspect neted si lucios minimizand in acelasi timp defectele vopselii si deghizarea petelor si defectelor minore, ai nevoie de un anumit set de instrumente, iar pe parcursul acestui articol voi trece in lista instrumentele de care ai nevoie pentru un polish auto ieftin.

Apa si detergent pentru masina:

Acesta este primul pas, pentru ca, bineinteles, nu poti lustrui o masina murdara sau plina de praf, nu doar  pentru ca este contra-productiv, dar este si periculos  – poti cauza daune grave masinii tale. Deci, nu uita sa speli masina inainte de a o lustrui.

Etapele unui polish auto profesional from Top Lac Auto on Vimeo.

Ceara:

Vei avea nevoie de ceara dupa ce iti lustruiesti masina – aceasta nu te va scapa doar de pete si urme, ci va masca defectele de vopsire si inconsecventele circulare care rezulta prin lustruirea masinii cu o masina de lustruit – va face o mare diferenta, asa ca asigura-te ca ai acest produs.

Masina de lustruit:

Deci, am vorbit despre masina de lustruit – un produs indispensabil pentru cele mai bune rezultate. Masina de lustruit este un echipament care roteste un disc de slefuire si incalzeste unele componente ale vopselei, transformandu-le intr-un lipicios ce instantaneu devine solid ce iti va acoperi masina si, prin urmare, ii confera un aspect mai stralucitor si mai uniform. Acest echipament este, de obicei, vandut in magazinele de piese auto sau magazine de ustensile – nu este greu sa gasesti sau sa mentii acest echipament, si nu e foarte scump.

Disc de slefuire:

Vei avea nevoie de tampoane pentru discul de slefuire. Multi oameni care folosesc aceleasi tampoane pentru o perioada lunga de timp, dar eu nu te sfatuiesc sa faci acest lucru. Schimba tamponul in mod regulat; nu-l schimba saptamanal, anual sau lunar – schimba-l de indata ce pare ca trebuie schimbat. Daca observi inconsistente in timp ce lustruiesti sau in cazul in care tampon este vizibil deteriorat, atunci este momentul sa il schimbi.

Atentie:

Este nevoie mare atentie in timp lustruiesti – fa-o bine si fac-o corect – dar fii si precaut, deoarece poti lustrui masina o singura data pe an, daca nu vrei sa daunezi vopseaua. Masina de lustruit face o treaba minunata, dar in acelasi uzeaza vopseaua masinii. Daca lustruiesti masina prea des, vopseaua va capata defecte vizibile.

Deci, acum stii ce instrumente iti sunt necesare pentru un polish auto ieftin al masinii tale… nu ai nicio scuza pentru a nu-ti lustrui masina acum.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *