Probleme frecvente ale televizoarelor

Chiar si cele mai bune televizoare au uneori probleme. Vestea buna pentru toti clientii nostri? Avem cateva solutii. Nu vrem doar sa fim magazinul dvs. unic pentru toate nevoile de casa inteligenta – vrem sa va ajutam si sa va sprijinim pe toata durata de viata a televizoarelor pe care le detineti. Asta inseamna sa va ajutam atunci cand apar probleme cu televizorul.

Iata cele mai comune probleme care pot aparea la un televizor:

Televizorul afiseaza un ecran albastru, verde sau negru

Aceasta este o problema destul de frecventa pentru proprietarii de televizoare – vestea buna este ca solutia este de obicei destul de simpla, de asemenea. Daca televizorul dvs. afiseaza un ecran colorat in locul a ceea ce incercati sa vizionati, inseamna ca televizorul dvs. nu primeste un semnal, sunt de parere cei de la www.reparatii-televizoare.net.

Va trebui sa verificati daca sunteti pe intrarea corecta si daca orice dispozitiv (cutie de cablu, player Blu-Ray, sistem de jocuri etc.) pe care incercati sa-l accesati este pornit si conectat la televizor. In continuare, veti dori sa verificati conexiunile video catre si de la fiecare dispozitiv.

Daca ati confirmat ca sunteti pe intrarea corecta, ca dispozitivul este pornit si ca cablajul dintre dispozitiv si televizor functioneaza si totusi nu aveti o imagine, ar putea fi o problema cu cablul sau satelitul. Incercati sa le dati un telefon companiei de cablu sau sa verificati site-ul lor pentru a vedea daca in prezent au o intrerupere in zona dvs.

Telecomanda nu functioneaza

Exista cateva trucuri diferite pe care le puteti folosi pentru a vedea daca problema este la televizor sau la telecomanda. In primul rand, asigurati-va ca ati verificat daca telecomanda are baterii noi – de cele mai multe ori, aceasta este problema atunci cand o telecomanda pare sa fie stricata.

Dupa ce ati verificat ca bateriile sunt functionale, un atelier de reparatii TV Botosani va recomanda sa incercati un mic truc care necesita telefonul mobil: Orientati camera telefonului spre capatul telecomenzii si apasati cateva butoane. Ar trebui sa puteti vedea cum se aprinde o lumina prin intermediul camerei. Daca da, problema este televizorul – incercati sa-l comutati la o alta priza de curent si vedeti daca se rezolva problema.

In cazul in care nu vedeti lumina, problema este la telecomanda. Telecomenzile se uzeaza in timp, dar puteti comanda pur si simplu o telecomanda de schimb de la producator online sau ne puteti contacta pentru a avea o telecomanda personalizata programata pentru sistemul dvs.

De ce o telecomanda personalizata? Posibilitatile sunt nelimitate – cand ne sunati, va putem explica beneficiile.

Alte cele

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *