Polish faruri Timisoara

Utilizarile si beneficiile unui polish faruri

Farurile dumneavoastra sunt decolorate sau zgariate? Le lipseste cu adevarat stralucirea de altadata? Daca va confruntati cu aceste probleme, este indicat sa va ocupati de acest caz imediat, astfel incat sa nu va impiedice sansa de a va bucura de plimbari nocturne linistite. O metoda ideala de a scapa de aceasta problema este restaurarea acestora, prima metoda fiind operatiunea de polish faruri.

Polish faruri Timisoara

In ce consta operatiunea de polish faruri?

Urmatoarele informatii ne sunt oferite de specialistii in polish auto de la Motorkraft Timisoara:

Este un proces de curatare, slefuire si lustruire a oglinzilor farurilor  pentru a elimina poluarea si mentinerea conditiei sale timp de cativa ani. In timpul procesului, invelisul de protectie transparent este tratat pentru a face farul sa arate ca unul nou. Daca este executata bine, restaurarea va aduce inapoi performanta luminoasa a farurilor masinii dumneavoastra si va spori aspectul cosmetic.

Probleme

Farurile din zilele noastre sunt facute din policarbonat, care este mai vulnerabil decat sticla la factorii de mediu. Este un cumul de factori care contribuie la decolorarea si oxidarea invelisului de protectie plasat pe lentile. Pericolul major il reprezinta lumina soarelui, umiditatea, ploaia acida, chimicalele folosite la curatare, noroiul de pe drumuri si micile insecte. Pentru cei care nu stiau, decolorarea si oxidarea pot slabi capacitatea farurilor de a proiecta lumina, lucru care scade considerabil eficienta acestora pe timp de noapte. In cazurile severe, acestea pot ruina invelisul de protectie original si pot afecta lentilele de suprafata.

Reconditionare faruri

Beneficiile restaurarii farurilor printr-un polish

Restaurarea farurilor este absolut importanta – in special daca va folositi de vechile faruri deoarece nu aveti bani momentan sa va cumparati unele noi. Oferiti acest tratament pentru restaurarea farurilor si puteti aduce inapoi noutatea in ceea ce priveste farurile vehiculului dumneavoastra. Este o sursa ideala de atractie estetica a masinii dumneavoastra. De asemenea creste calitatea luminii farurilor. Un polish auto nu doar ca poate creste calitatea luminii farurilor pana la 40%, dar de asemenea creste aspectul frontal al vehiculului dumneavoastra.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *