Zilele acestea este de asteptat ca o librarie online sa ofere mai mult decat un loc de unde iti poti cumpara cartiile favorite. Site-ul unei librarii trebuie sa contina suficiente titluri care sa te ajute sa te dezvolti in directia dorita. Cu toate acestea, selectia de titluri nu inseamna nimeni daca este greoi sa navighezi pe site. Din aceasta cauza, atunci cand realizezi un site de o asemenea anvergura, este important ca site-ul sa includa functionalitate marita. Aceasta functionalitate presupune caseta de cautare avansata, optiuni de navigare, wishlist, testimoniale si locatia magazinului.
Pe langa aceste lucruri, este important si felul in care se poate face plata pe site si transportul, in particular daca sunt oferite coduri de reducere sau oferte pentru transport gratuit. 2 dintre cele mai importante lucruri, care de multe ori sunt neglijate ar fii suportul oferit in cumparare si politica de retur.
Cumpararea de carti online te ajuta in multe cazuri sa economisesti bani si timp, insa pe langa acestea, mai sunt si alte lucruri de tinut minte atunci cand alegeti din mai multe librarii online. Aceste sfaturi va pot scutii de frustrare, lucru care de multe ori e mai important decat cativa banuti economisiti.
1. Nu uita sa incluzi costul trasportului in calcul. Cateodata, lucrurile care costa mai mult la prima privire, pot fii mai ieftine decat competitia atunci cand se adauga costul transportului. Daca crezi ca produsele tale sunt eligibile pentru transport gratuit, verifica de 2 ori ca sa fii sigur.
2. Verifica review-urile despre carte. Doar fiindca titlul unei carti suna bine si i s-a facut multa reclama in presa/Internet, nu inseamna neaparat ca e o carte buna. Review-urile despre carte iti pot spune punctele forte si slabe ale cartii pe care doresti sa o cumperi.
3. Verifica conditia cartii innainte sa cumperi. Daca o carte e foarte ieftina, poate fii asa din cauza conditiei in care se afla. Cateodata cartile sunt vandute fara coperti sau cu insemne pe pagini. Daca lucrul acesta nu te deranjeaza, poti economisi foarte multi bani din cartile uzate, insa daca e o problema pentru tine, fii sigur sa vezi starea cartii.
4. Nu subestima politica de retur. Atunci cand faci comanda speri sa nu fii nevoit sa auzi de astfel de lucruri, insa in cazul in care iti ajunge cartea gresita, o sa realizezi cat e de important sa cunosti astfel de date.
5. Verifica si librariile din apropierea ta. Cateodata poate fii placut sa cumperi cartile personal. In plus, in cazul in care vrei sa returnezi o carte, e foarte simplu sa o duci innapoi, in locul sa o trimiti prin posta innapoi la centrul de distributie.
0 Comment