Youtube fara videoclipuri?

Cum ar fi daca, dupa ce te-ai chinuit sa incarci cteva clipuri de prezentare a firmei tale de rent-a-car, tractari auto sau orice alt fel de firma, pe Youtube, dupa promovare, reclame, poate putin SEO, si multe, multe vizualizari, ai descoperi intr-o buna zi ca videoclipurile tale s-au evaporat ca si cand nu ar fi existat niciodata? Un hacker rus ne putea arata cum ar arata Youtube fara videoclipuri – el a descoperit o vulnerabilitate a site-ului prin care, cu un mic fragment de text, ar fi putut sterge un video si sa-l lase fara cea mai mică urmă -practic ca și cum n-ar fi existat.

Din fericire pentru cei de la Google, hackerul a raportat vulnerabilitatea, iar într-un timp foarte scurt, aceasta a fost rezolvată. Pentru descoperirea ei, hackerul a primit $5,000, o suma destul de mică pentru cat bine a facut companiei. Se stie faptul că marile companii precum Google, Facebook, Twitter și altii platesc persoane pentru a depista eventualele vulnerabilitati ale platformelor, si de a le remedia in timp util  – pentru a nu fi folosite în moduri necuvenite.

Morala povestii? Pastrati intotdeauna o copie a videoclipului dupa ce l-ati uploadat, si folositi si alte platforme de video, precum Vimeo, Dailymotion, si asa mai departe.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *